ژله در رنگ های مختلف به هر بسته از این ژله ها یه لیوان و نصف اب جوش اضافه میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده وقتی ژله ها بست اونا رو به شکل مکعب های کوچک برش میدیم

قالبی که میخواهید دسرتون رو توش درست کنید آماده کنید اگر قالبتون خوش قلقه و ژله راحت از توش برمیگرده که هیچی در غیر اینصورت با سلیفون یا کیسه فریزر کف قالب رو بپوشانید جوری که لبه های کیسه فریزی یا سلیفون از قالب بالاتر باشه

حالا ژله های خرد شده رو بریزید تو قالب خوب هم بزنید جوری که حساب قاطی پاتی بشه و رنگهای همرنگ کنار هم نباشند.

تو این مرحله میخواهیم بیس Base یا ژله پایه سفید رنگ رو درست کنیم برای درست کردن ژله پایه روش های زیادی وجود داره راحت ترینش اینه که یه ژله کم رنگ مثل ژله آناناس رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان خامه یا بستنی درست کنید خوب هم بزنید و روی خرده ژله های رنگی توقالب بریزید یه راه دیگه که اینجا می بینید استفاده از پودر ژلاتین ، شیر و شیر عسلیه که از طیبه جون یاد گرفتم.

یه لیوان شیر رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید تا اسفنجی بشه اونو روی بخار آب قرار بدید تا کاملا" ژلاتین توی شیر حل بشه حالا یه لیوان شیر دیگه بهش اضافه کنید خوب هم بزنید حالا نصف قوطی شیر عسلی رو به موادتون اضافه کنید خوب هم بزنید بذارید تا خوب سرد بشه نه اینکه بذارید تو یخچال !! تو دمای محیط رو میز آشپزخونه باشه.

وقتی خوب خنک شد میریزیم رو خرده ژله ها می ذاریم تو یخچال تا ببنده خیلی ژله خوشگلیه ولی درست کردنش یکم وقت می بره.     

منبع:خانه شکلاتی

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 13 خرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()