اینم یه پیتزای خوشمزه با دستپخت کدبانو

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا : آرد دو لیوان - خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری- نمک و شکر از هر کدام مقداری-شیر خشک دو قاشق غذاخوری -ماست دو قاشق غاخوری-آب حدود یک لیوان -روغن مایع به مقدار لازم

مواد برای روی پیتزا : من از این مواد استفاده کردم البته شما میتونید به دلخواه تغییر بدین قارچ -فلفل دلمه -گوجه فرنگی - ژامبون گوشت- سوسیس و پنیر پیتزا

طرز تهیه در ادامه مطلب :

برای تهیه خمیر تمام مواد به جزء آب و روغن رو با هم مخلوط میکنیم و در آخر آب رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم خمیر که آماده شد در آخر کمی روغن بهش اضافه میکنیم تا به دست نچسبه و به مدت نیم ساعت میزاریم تا خمیر استراحت کنه

برای تهیه مواد چون من از قارچ تازه استفاده کردم موادم رو تفت دادم به این صورت که ابتدا قارچمون رو با یک پیاز خیلی کوچک تفت میدیم و به قارچ نمک و آبلیمو اضافه میکنیم تا رنگ قارچمون سیاه نشه بعد فلفل دلمه و گوجه فرنگی و ادویه هامون رو اضافه میکنیم که من از زردچوبه و فلفل قرمز و مقداری هم سس کچاب استفاده کردم و در آخر ژامبون گوشت رو هم اضافه میکنیم

خمیر رو داخل سینی فر پهن میکنیم و مقداری سس کچاب رو میریزیم روش و سوسیس را هم رنده میکنیم و میریزیم روی خمیر سپس موادمون رو که تفت دادیم میریزیم و رو یخمیر پهن میکنیم و در فر میزاریم از اونجایی که حرارت  فرها متفاوته پس بهتره پس از پانزده دقیقه مدام یه سرکشی بکنیم تا پیتزامون نسوزه من وقتی فر رو خاموش کردم پنیر رو بهش اضاف کردم تا پنیر با گرمای داخل فر ذوب بشه چون اینجوری پنیرش کش دار تر میشه یه نکته دیگه اینکه من از این خمیر برای تهیه دو عدد پیتزا به اندازه ای که در تصویر میبینین استفاده کرد خب امیدوارم چیزی از قلم نیفتاده باشه نوش جونتون

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 13 خرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()