پاستا " ماکارونی شکل دار " = نصف بسته

سیب زمینی = یک عدد

تخم مرغ = یک عدد

قارچ= اگه دلتون خواست " ۳ عدد

گوجه فرنگی= اگه دلتون خواست " ۱ عدد

خیار شور= ۹عدد ریز

کالباس=۲۰۰ گرم

سس مایونز= به مقدار لازم

ماست= دو برابر سس مورد استفاده

نمک فلفل= به مقدار نیاز

طرز تهیه ادامه مطلب :

طرز تهیه:

آب رو در قابلمه میریزیم و نمک و روغن بهش اضافه می کیم و می ذاریم تا جوش بیاد  .اون وقت پاستا رو بهش اضافه می کنیم و می ذاریم خوب پخته شه "یعنی مثل ماکارونی که کمی زنده برش میداریم نمی کنیم و می ذاریم خوب بپزه " و بعدش آبکشش می کنیم. وقتی توی آبکشه مقداری آب سرد هم روش میریزیم

از یه ور دیگه سیب زمینی و تخم مرغ رو جدا میذاریم بپزه  . وقتی تخم مرغ پخت اونو با رنده ی ریز رنده میزینم و وقتی سیب زمینی پخت اونو به شکل  نگینی " چهار گوش های ریز  در میاریم .

می تونین از ذرت پخته هم برای خوش طعم شدن استفاده کنید.

 کالباس و خیار شور  و قارچ ها رو نگینی میکنید.

سس و با ماست می زنیم و بعدش بهش نمک و فلفل اضافه می کنیم . البته بیش تر از زمانی که سس برای سالاد فصل درست می کنید

یه ظرف بزرگ میارید و پاستا رو توش میریزید . یه ذره با دست دونه های پاستا رو از هم باز میکنید و بعدش همهی مواد نگینی به اضافه ی نخود فرنگی رو بهش اضافه می کنید و بازم  زیر و روش می کنید. در آخر سس رو بهش اضافه می کنید و با ۲  به هم می زنید تا سس یه همه جای سالاد ماکارونی برسه

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 13 خرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()