رشک پلو با مرغ

مواد لازم

مرغ=به مقدار لازم

زرشک=5 قاشق غذاخوری میتوانید زیاد و کمش کنید

خلال بادام و پسته=در صورت تمایل از هر کدام یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده=به مقدار لازم

برنج=2 پیمانه

پیاز=2 عدد متوسط

سیر=2 حبه

زردچوبه=1 قاشق چایخوری

کره=2 قاشق غذاخوری سر پر

نمک=به مقدار لازم

سرکه =به مقدار لازم

طرز تهیه ادامه مطلب:

مرغ را با نمک و سرکه و زدردچوبه ویا هر چیزی که دوست داشتیم مزه دار میکنیم و توی تابه با شعله خیلی ملایم با مقدار کمی کره یا روغن میزاریم تا خوب بپزد و طلایی شود برنج را هم میزاریم تا کاملا دم بکشد

زرشک را هم پاک کرده و چند باری میشوریم و کمی آب رویش میریزیم و میگذاریم 5 دقیقه در آب سرد خیس بخورد و آبش را خالی کرده و 1 قاشق غذاخوری به ان شکر اضافه کرده و در کمی روغن یا کره تفتش میدهیم،(نباید زیاد زرشک را تفت بدهیم چون سریع میسوزد)و کنار میگذاریم.

خلال بادام و پسته ها را آبشان را دور میریزم و در تابه ای مقداری کره میریزم و خیلی کم خلال ها را در آن تفت میدهم و کنار میگذاریم و در آخر پلو را در ظرف کشیده و با زعفران دم کرده که با مقداری از پلو مخلوط شده و خلالها و زرشکها به سلیقه خودتان روی پلو را تزئین کنید و تکه های مرغ را لای پلو یا هرجایی که خودتان دوست دارید بگذارید.

من خلال رو استفاده نکردم

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 13 خرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()