کروسان پنیری دارچینی

marmarbanoo

مواد لازم:

کره یامارگارین..................... ۲۲۵ گرم

پنیر خامه ای ......................۲۲۵ گرم

شکر................................. ۲ ق سوپ خوری

آرد ....................................۲۲۵ گرم( یا بیشتر )

شکر برای پاشیدن روی نان

مود میانی:

شکر قهوه ای یا معمولی................. ۸۰ گرم

گردوی پودر شده............................ ۸۰ گرم

دارچین .......................................یک قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ ...........................یک عدد برای براق کردن روی نان

طرزتهیه ادامه مطلب:

طرزتهیه:

کره پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود

marmarbanoo

marmarbanoo

آرد الک شده را به مواد اضافه میکنیم

marmarbanoo

تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست آید خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده روی آنرا بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید البته اگر دوست دارید اندازه نونها کوچکتر باشند در این مرحله خمیر به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم کنید اینطوری تعداد نونها بیشتر میشه !

marmarbanoo

شکر قهوه ی گردو و دارچین رو با هم مخلوط کرده و کنار بگذاربد .

marmarbanoo

خمیر رو بعد از ۳۰ دقیقه از یخچال خارج کرده و روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز بدید و هر تکه را به صورت یه دایره با وردنه باز کنید ضخامت خمیر تون نیم سانت باشه. قطر این دایره هر چی بیشتر باشه انداره نونهای شما بزرگتر میشه و بالعکس. دایره رو به ۱۲ قسمت مساوی مثل عکس زیر برش بدید برشها باید مثلث متساوی الساقین باشند.

marmarbanoo

روی خمیر رو سفیده تخم مرغ برنید و از مواد میانی روی هر تکه بپاشید.

marmarbanoo

مثلث ها را از قاعده به سمت راس بپیچید

marmarbanoo

marmarbanoo

روی نانهای آماده شده رو مجددا" سفیده تخم مرغ زده و شکر بپاشید و توی سینی فر بچینید و در فر گرم شده با درجه ۱۹۰ به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا روی اونا طلایی بشه.

marmarbanoo

نوش جان

منبع:خانه شکلاتی

نوشته شده در تاریخ جمعه 28 خرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()