روغن جامد.....................................................125 گرم

پودرقند............................................................90 گرم

زرده تخم مرغ.....................................................1 عدد

آرد برنج نرم......................................................250 گرم

گلاب...............................................................4/1 پیمانه

تخم خرفه......................................................... برای تزیین

طرز تهیه در ادامه مطلب :

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را با هم زن میزنیم تا کاملا"سفید شود

 حالا زرده تخم مرغ را اضافه كرده میزنیم تا خوب مخلوط شود

 سپس آرد برنج را به مواد اضافه كرده با دست ورز میدهیم 

دراین مرحله  گلاب را كم كم به مواد اضافه میكنیم تا خشكی خمیر از بین برود.

آرد برنج ها در میزان جذب رطوبت با هم متفاوتند ممکنه بعداز ریختن آرد برنج خمیر هنوز خشك باشه و شما نتونید اونو تو دستتون حالت بدید و گلوله کنید در این صورت گلاب را كم كم به مواد اضافه کنید  و ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد و تو دست حالت بگیره و متلاشی نشه فقط مواظب باشید گلاب زیاد نشه و خمیر  شل نشه

خمیر را 24 ساعت در نایلون در یخچال قرار میدهیم تا جا بیافتد.

حالا 24 ساعت گذشته

بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج كرده میگذاریم به دمای محیط برسه

فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید.

حالا خمیر را ورز میدهیم تا قابل فرم دادن بشود

  از خمیر به اندازه یك گردوی كوچك بردارید و تو دستتون گرد كنید اونا رو توی  سینی فر بچینید

روشون رو با مهر مخصوص نقش بندازید

 بعد یه کمی تخم خرفه روشون بپاشید و در طبقه بالای فر به مدت 10 دقیقه بپزید .

بعد از اینکه سینی رو از فر دراوردید بذارید تا کاملا" سرد بشه بعد از سینی جدا کنید  در غیر اینصورت همه شیرینی هاتون پودر میشه.

نوشته شده در تاریخ جمعه 4 تیر 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()