Café Au Lait Puddings

مواد

  • 2 پ شیر
  • 3  ق   غ قهوه فوری-نسکافه
  • 2  ق غدا خوری و ۲ ق چ نشاسته
  • 1/4 پ شکر و ۲ ق شکر جدا برای فرم دادن به خامه
  • 1/2 پ خامه
  • 1/4 ق چ وانیل
  • کمی دارچین برای طعم و تزیین 

    ۴ تا مواد اول رو باهم در یک ظرف هم زده و روی شعله ملایم غلظت بهش بدین بمدت یک دقیقه. بعد بزارین رو ی یخ و هم بزنین تا خنک بشه و توی ظرفهای کوچیک ریخته و با خامه فرم گرفته تزیین کرده و کمی پودر دارچین روش بپاشین و در یخچال بمدت یکساعت بگذارین خنک بشه تا خودشو بگیره و آماده مصرف بشه. نوش جان.

منبع:آشپزخونه

نوشته شده در تاریخ جمعه 11 تیر 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()