مواد لازم:

پیاز متوسط ریز خرد شده ٢ عدد + گوجه متوسط خرد شده ٢ عدد + رب گوجه ١ قاشق غ + هویج و فلفل دلمه ای خلال شده هر کدام یک عدد متوسط + قارچ حلقه شده ٧ ،٨ عدد + جعفری خرد شده ٣ قاشق غ + عصاره مرغ و یا سبزی جات ٢ عدد + بهارات( ادویه مخلوط + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + ریحان + سبزی های عطر دار دیگه به دلخواه و پودر سیر و دارچین و میخک به مقدار لازم ) + اسپاگتی آبپز شده ١ بسته

طرزتهیه در ادامه مطلب

نیمی از پیاز رو خوب سرخش کرده تا ترد و طلایی بشه،و بعد بریزیدش روی دستمال تمیزی تا روغنش گرفته بشه، و نیم دیگه رو هم با دارچین و میخک سرخش کرده و زمانی که بوی دارچین استشمام شد اون تکه های دارچین رو از توی پیاز خارج کرده:

 و رب گوجه و گوجه رو بهش اضافه کنید و شعله رو کم کنید تا زمانی که گوجه ها اب بندازن :

و هویج و فلفل دلمه ای و ادویه ها و عصاره مرغ و کمی آب رو بهش اضافه کنید و همچنین ریحان و سبزی های عطری و پودر سیر و...اینارو هم مقداری بپاشید روی اون:

و میذارید تا کمی قل بخوره و آب بندازه و غلیظ بشه و در آخر قارچ و جعفری رو به مواد اضافه کرده :

و الان اسپاگتی آبکش شده رو بهش اضافه کرده:

و در آخر هم پیاز سرخ و ترد شده ....

و با برگر سروش کنید:

منبع:آشپزخونه عربی

نوشته شده در تاریخ شنبه 2 مرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()