مواد لازم خمیر : برای 25-30 عدد خرما

آرد سفید الک شده حدود  200 گرمو مقداری برای پاشیدن روی سطح

کار

شکر 4 ق غ

بکینگ پودر 1 ق چ

زنجبیل 1/2 ق چ

پودر هل 1/3 ق چ

زعفران مقداری

نمک 1/4 ق چ

-----------

تخم مرغ 1 عدد کوچک و یک زرده برای رومال

شیر 5 ق غ

کره سرد و ریز خرد شده 20 گرم

-----------

خرما

گردو یا بادام

طرزتهیه ادامه مطلب :

روش تهیه:

همه مواد جز کره در دمای محیط باشند،

7 ماده اول رو مخلوط و الک کنید،

3 ماده بعدی رو به اون ها اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی خمیر

یکدست و لطیفی داشته باشید

اگر وقت داشتید اجازه بدید 20 دقیقه خمیر استراحت کنه

روی سطح با الک کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر رو باز کنید به ضخامت

3-4 میلیمتر،

هسته خرما رو در بیارید و با گردو یا 2-3 تا بادام پر کنید،

به شکل دلخواه فرم بدید و دور خرما بپیچید،

تزیین شکلات بهتره قسمت وسط که خرما قرار میگیره کمی خمیرش

نسبت به اطراف ضخیم تر باشه،

تزیین نواری: خمیر رو باچاقو برش دراز بزنید و دور خرما بپیچی... این

مدل زود میپزه

با زرده تخم مرغ رومال بزنید و در سینی چرب شده بچینید

در فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه به مدت یک ربع الی 20 دقیقه

بپزید تا روش کمی عسلی بشه (مثل تصویر)

روی توری کمی خنک کنید و نوش جان کنید... با چای ...

منبع:ناب و بی انتها

نوشته شده در تاریخ شنبه 16 مرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()