breaded_chicken_nuggets.jpg

مواد لازم برای 6 نفر
 سینه مرغ: نیم كیلو
پیاز: یك عدد كوچك
پنیر پیتزا: 100 گرم
پفك نمكی پودر شده: نصف پیمانه
پودر سیر: یك قاشق غذاخوری
 پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوری
 رنگ نارنجی خوراكی: نصف قاشق چایخوری
 عصاره مرغ: یك عدد
 طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و  عصاره مرغ در مخلوط‌كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید، در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان و رنگ نارنجی خوراكی‌ را مخلوط كنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله‌ای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 13 مهر 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()