موادلازم:

تخم مرغ :پنج عدد

آرد :یک لیوان سر پر

نشاسته :نصف لیوان

شیر :یک لیوان

وانیل :یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع :برای سرخ کردن

پودر قند و پودر هل :برای تزیین

طرزتهیه ادامه مطلب: 

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل می کنیم .تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی خوب می زنیم .تا کاملا پف کنه .البته اگه همزن برقی هم نداشتید می تونید با همزن دستی هم مدت طولانی تر بزنید .حالا تخم مرغ را به مخلوط شیر ونشاسته ،اضافه می کنیم .سپس به آرامی آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشه .و غلظت آن شبیه ماست شل بشه .اگه کمی هم آرد گلوله گلوله شد .می تویند آن را از صافی رد کنید .در یک قابلمه کوچک وبا دیواره های بلند ،آنقدر روغن می ریزیم تا ارتفاع روغن در قابلمه ،یک ونیم برابر ارتفاع قالب شیرینی باشه .و سپس حرارت شعله را زیاد می کنیم تا روغن کاملا داغ بشه .قالب شیرینی را در روغن قرار می دهیم .تا کمی داغ بشه .(البته قالب شیرینی ،نباید نه خیلی داغ باشه ونه خیلی سرد. ) قالب را در خمیر شیرینی می زنیم به طوریکه فقط دو سوم ارتفاع قالب را بگیره .و بعد چند ثانیه در خمیر نگه می داریم .سپس ،قالب را در روغن قرار می دهیم .و بعد از چند ثانیه کمی ان را تکان می دهیم .تا شیرینی از قالب آزاد بشه ..در این مرحله باید حرارت را کم کنیم تا شیرینی نسوزه اگه چند تا شیرینی اول تکه تکه شد ویا سوخت ناامید نشوید کم کم دستتون میاد و همه شیرینی ها سریع درست می شه .

بعد از چند ثانیه شیرینی ها را از روغن خارج ودر صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته بشه .

اینجا خیلی مهمه که شیرینی های داغ را روی هم قرار ندهید که در غیر اینصورت خمیر می شه .

نکته مهم  دیگه اینه که هرچند مدت یک بار خمیر را به هم بزنید تا خمیر شیرینی یکنواخت بشه .

اگرخمیرتان مقداری شل بود و به قالب گیر نمیکرد میتونید کمی آرد بهش اضافه کنید .

در آخر هم روی شیرینی ها مخلوط پودر قند و در صورت دلخواه پودر هل می پاشیم .(به ازای هر سه قاشق غذا خوری پودر قند ،یک دوم قاشق چایخوری پودر هل به ان اضافه می کینم )

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 11 آبان 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()