مواد لازم: (برای دو نفر)

مرغ _______________________________ حدود ۵٠٠ گرم (یک سینه مرغ کامل بدون استخوان)

برنج کته شده سرد_________________ ٢ تا ٢.۵ پیمانه

فلفل دلمه ای _______________________ ١ عدد

سیر ______________________________ ۶ حبه

روغن _____________________________ حدود یک چهارم پیمانه

ریحان تازه خردشده________________٢ پیمانه

چیلی تند کوچک (تایلندی)_____________ ٢ تا ۴ عدد در صورت تمایل

شکر _____________________________ ١ قاشق غذاخوری

oyster sauce_______________________ ٣ قاشق غذاخوری(سس دریایی در همه سوپرمارکت ها پیدا می شه)

fish sauce_________________________ ٢ قاشق غذاخوری

روش پخت:

توی یه هاون فلفل ها رو با سیر می کوبیم،‌ بعد یه وک بزرگ برمی داریم و روغن رو رویش حسابی داغ می کنیم، وقتی روغن کاملاً‌ داغ شد،‌ سیر و فلفل رو تویش می ریزیم‌،‌ و بعد مرغ رو که اندازه مکعبی با ضلع حدود ٢ سانتی خرد کردیم به اش اضافه می کنیم. و چند دقیقه با حرارت نسبتاً بالا تفت می دهیم.

 بعد که تقریباً سرخ شد،‌ شکر و اویسترسس و فیش سس رو اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ کاملاً‌ بپزد.

وقتی مرغ پخت حرارت رو کمی بالاتر می بریم و برنج رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کل برنج به سس داخل وک آغشته بشه.حالا نوبت به فلفل دلمه ای می رسه،‌ فلفل دلمه رو خلالی خرد می کنیم،‌ و داخل وک می ریزیم. و بعد ریحون رو کمی خردشون میکنیم و داخل غذا میریزیم. و بعد سریع وک رو از روی حرارت برمی داریم. ریحون ها نباید پخته بشه!

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 12 اسفند 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()