وسایل‌ لازم

- عدس، ماش‌ یا گندم‌ (مقدار آن‌ بستگی‌ به‌ قالب‌ مورد نظر دارد)

- پارچهِ نخی‌

- سینی‌

- قالب‌ كیك‌ به‌ شكل‌ دلخواه‌

روش‌ تهیه

عدس‌ را به‌ مدت‌ دو روز در آب‌ خیس‌ كنید. سپس‌ از آب‌ بیرون‌ آورید و به‌ مدت‌ دو تا سه‌ روز درون‌ پارچه ‌ای‌ نخی‌ قرار دهید. پارچه‌ را روی‌ ظرفی‌ تخت‌ (سینی) پهن‌ كنید. روزی‌ یك‌ بار عدس‌ پیچیده‌ در لای‌ پارچه‌ را به‌ همراه‌ سینی‌ زیر شیر آب‌ بگیرید و آب‌ اضافی‌ را خالی‌ كنید. البته‌ مقدار بسیار كمی‌ آب‌ در داخل‌ ظرف‌ باقی‌ بگذارید. پس‌ از طی‌ این‌ مدت، عدس‌ها جوانه‌ می ‌زنند. جوانه‌ها را درون‌ قالب‌ مورد نظر بریزید و كاملاً پخش‌ كنید. سپس‌ در هوای‌ گرم‌ و مقابل‌ نور خورشید قرار دهید. پشت‌ پنجره‌ بهترین‌ مكان‌ است. پس‌ از مدتی‌ عدس‌ها در قالب‌ و به‌ شكل‌ آن‌ سبز می‌ شوند و رشد می ‌كنند. سپس‌ می ‌توانید آنها را به‌ ظرف‌ دیگری‌ منتقل‌ كنید.

برای‌ تزیین‌ این‌ سبزه‌ از روبان‌ پهن‌ استفاده کنید‌ و با‌ سوزن‌ ته‌ گرد روبان‌ را دورتا دور آن‌ ثابت‌ كنید.

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 18 اسفند 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()