مواد لازم: (برای۲ نفر)

۲ عدد فیله مرغ

اسفناج تازه

۲۰۰ گرم آرد گندم

۱۰۰ گرم کره (ترجیحا مارگارین)

پنیر پیتزا(رنده شده) دلخواه

نمک و فلفل

روش پخت:

در ماهیتابه کره را آب کنید،آرد را در ماهیتابه بریزید و کمی تفت بدهید.سپس اسفناج تازه را روی آرد ریخته و ۱ دقیقه بعد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

حالا نوبت مرغ هاست.فیله ها روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز لایه لایه باز کنید (مثل پارچه)

مواد را توی هر فیله ریخته روی مواد پنیر را بریزید.حالا فیله ی پر شده را طوری جمع کنید که مواد دیده نشوند.نمک و فلفل را به مواد داخل و همچنین روی فیله ها بپاشید.

فیله های آماده شده را روی گریل برای چند دقیقه حرارت زیاد دهید تا روی فیله ها کبابی شود.

سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۵ سانتیگراد بگذارید.

غذا حاضر است.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 24 اسفند 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()