وسایل مورد نیاز :

هویج ، ورقه كن فنری، پوست كن یا چاقو

روش كار :

هویج را پوست بكنید.

با چاقو روی هویج شیارهای طولی ایجاد كنید.

با ورقه كن فنری هویج را به صورت فنر درآورده سپس آن را 5 دقیقه در آب نمك بگذارید تا نرم شود.

دو سر آزاد فنر را با خلال دندان به هم وصل كنید تا دایره شود. سپس آن را  در آب سرد بگذارید تا تازه و سفت گردد.

اگر مایل هستید داخل شمعدان شمع بگذارید ، یك قطعه خیار را برش داده و از پایی به وسیله سوزن ، شمع را به خیار وصل كنید و در وسط فنر هویج بگذارید.

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 1 فروردین 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()