مواد لازم:

ماهی = ۴ تکه

پاپریکا = ١ ق س

پونه خشک = ١ ق چ

آویشن خشک = ١ ق چ

فلفل سفید = ٢/١ ق چ

فلفل قرمز = ٨/١ ق چ

روغن = ١ ق س

نمک به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سالسا:

ذرت = ١ و ٢/١ پیمانه

پیازچه خرد شده = ٢ عدد

فلفل دلمه ای سبز = ١ عدد

گوجه فرنگی = ٢ عدد (از فیله گوجه فرنگی استفاده می کنیم)

آبلیمو = ۴ ق س

نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

تمامی ادویه ها (پاپریکا، پونه، آویشن، فلفل سفید، فلفل قرمز) و نمک را با هم مخلوط می کنیم، ماهی ها را به این ادویه ها آغشته می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.

در یک ظرف ذرت، پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، فیله گوجه فرنگی، آبلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم.

وقتی ماهی ها سرخ شد آنها را در ظرف سرو گذاشته و از سالسای آماده شده روی ماهی ها می ریزیم و نوش جان می کنیم.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 16 فروردین 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()