مواد لازم:

گل کلم کوچک = ١ عدد (یا ٢/١ عدد گل کلم بزرگ)

هویج = ٢ عدد

پیاز قرمز = ١ عدد

کاپرس = ٢ ق چ

جعفری خرد شده = ٢ ق س

سرکه سفید = ١ ق س

سس خردل = ١ ق چ

روغن زیتون = ٢ ق س

سس مایونز = ١ ق س

 


طرز تهیه:

گل کلم ها را به شکل گلهای کوچک تکه تکه می کنیم.

هویج و پیاز را به شکل خلالی خرد می کنیم.(می توانیم هویج را با رنده درشت هم رنده کنیم)

تمامی مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و در ظرف سرو می کشیم.

این سالاد را می توانیم به مدت ٣ روز در یخچال نگهداریم.

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 8 خرداد 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()