DSC02754.JPG

مواد لازم:

جوانه ی ماش شسته شده    ۲ پیمانه

انار    یک عدد

هویج متوسط    ۳ تاچهار عدد

پیازچه   یک پیمانه ساطوری شده

فلفل دلمه ای (۳ رنگ)    از هر کدام یک عدد

لیمو ترش   ۲ عدد آب گرفته

روغن زیتون٬ نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم

طرز تهیه:

همه ی مواد را  با هم مخلوط می کنیم و در آخر آبلیمو و نمک و فلفل و روغن زیتون را اضافه می کنیم  می ذاریم یک یا دو ساعت در یخچال بمونه تا  سس سالاد خوب به خوردش بره.

نوش جان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 24 آبان 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()