DSC02263.JPG

مواد لازم برای چهار نفر

برنج                             سه پیمانه

کنسرو ذرت                یک قوطی       

نخود فرنگی پخته        دو پیمانه

هویج 4 عدد متوسط     ( پخته و نگینی خرد شده )

فیله مرغ                       5 تکه

پیاز                              یک عدد بزرگ

زعفران دم کرده          به میزان لازم   

عصاره  مرغ                  یک عدد

فلفل سیاه                     به میزان لازم

کره                              به میزان لازم

روغن                           به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده کمی تفت دهید تا سبک بشه ، بعد فیله های مرغ را که مکعبی خرد کردیم به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دیم .

سبزیجات را در ماهیتابه ریخته با کمی کره تفت می دیم و بعد عصاره مرغ را  اضافه می کنیم  و خوب هم  می زنیم ، پیاز ها را از فلیه ها جدا می کنیم و مرغ را به سبزیجات اضافه می کنیم چون  از عصاره  استفاده کردیم دیگه از نمک استفاده نمی کنیم ، کمی فلفل سیاه و زعفران به مایع اضافه می کنیم و همراه کمی آب می گذاریم مایع خوب بپزد البته  در ظرفمون را می ذاریم تا خوب بپزد.

در آخر زمانی که پلو را آبکش کردیم مقداری زعفران به آن اضافه کرده وبه آهستگی با برنج مخلوط می کنیم و از مایع لا به لای برنج می ریزم ، و اجازه می دیم تا دم  بکشه .

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 30 آبان 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()