مواد لازم: بسکوییت سبوس دار مثل بسکویت دایجستیو و یاساقه طلایی به مقداری که لازم میبینید.+ دریم ویپ ٢ بسته + ٢/۴ لیوان شیر + خامه صبحانه ٢٠٠ گرم + پنیر کِری ٨ عدد و یا ٨ ق پنیر خامه ای + لیمو ١ عدد + شکلات اسنیکرز ۶ عدد + کره ١٠٠ گرم + شیر ٢ ق غ
طرز تهیه در ادامه مطلب:

بسکوییت هارو خردشون کرده و بکوبید تا نرم شوند،کره نرم شده رو بهش اضافه کنید،

بسکوییت رو با کره خوب مخلوط کرده و توی ظرف مورد نظر ریخته و با پشت قاشق روی اونو فشار داده تا سفت همدیگه رو بگیرن و بعد بذاریدش توی یخچال:

و برید سراغ آماده کردن طبقه دوم، خامه صبحانه و دریم ویپ رو توی ظرفی ریخته و ٢/۴ لیوان شیر رو هم بهش اضافه کنید و با همزن خوب میزنید؛

چنیر خامه ای رو بهش اضافه کرده و به همزدن ادامه داده تا زمانی که هیچ اثری از چنیر کِری نمونه و کاملا توی کرِم حل شده باشه، در حال همزدن ١ قاشق از آب لیمو رو بهش اضافه کرده:

کِرِم رو به آرامی به پایه بسکوییت اضافه کرده:

و بعد از اینکه مطمئن شدید همه جای بسکوییت هارو کِرِم گرفته اونو به یخچال برگردانده و بذارید ١ ساعت بمونه، اگر هم که بیشتر شد چه بهتر...

انیکرزها رو به روش بن ماری ذوب کرده و قبل از ذوب شدن کامل اون ٢ ق غ شیر رو  بهش اضافه کرده و خوب که مخلوط شدن اونو از روی حرارت برداشته و کنار گذاشته تا سرد بشه،بعد اونو به ارومی به طبقه دومی چیز کیک اضافه کرده و حداقل به مدت ٢ ساعت توی یخچال بذارید تا خودشو بگیره:

نوشته شده در تاریخ جمعه 9 دی 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()