مواد لازم:

شیر عسلی                          1قوطی

پودر نارگیل                            200گرم

پسته ریز خردشده                  25گرم

هل آسیاب شده                     2/1قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شیرعسلی به همراه نارگیل وپسته را در تابه ای ریخته وروی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به صورت خمیر از سطح تابه خودش را جمع كند سپس پودر هل را اضافه كنید همزده از روی حرارت بردارید كمی كه سرد شد كمی بزرگتر از فندق در دست گرد كرده در پودر نارگیل بغلتانید وبا پودر پسته تزیین كنید

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 18 بهمن 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()