پیراشكی گوشت

مواد لازم:

شیر                                  1 پیمانه

روغن مایع                          1 پیمانه

تخم مرغ                             1 عدد

بکینگ پودر                         1 قاشق چای خوری

نمک                                 1 قاشق چای خوری

آرد                                   به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن           به میزان لازم

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ کرده                                         250 گرم

پیاز                                                         1 عدد

قارچ                                                         150 گرم ( در صورت دلخواه )

هویج رنده شده                                             1 عدد  ( در صورت دلخواه )

رب گوجه فرنگی                                           2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری                  به میزان لازم

آب                                                           2/1 پیمانه

آویشن                                                      1 قاشق چایخوری

طرز تهیه در ادامه مطلب :



طرز تهیه:
شیر، روغن مایع ، تخم مرغ را با هم مخلوط كرده بكینگ پودر و نمك را به آن اضافه كنید آرد را كم كم به مواد اضافه كنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید خمیر را نیم ساعت استراحت دهید در این فاصله مواد میانی خمیر را آماده كنید پیاز را خرد كرده كمی در روغن تفت دهید تا سبك شود سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده كمی كه آب گوشت كشیده شد هویج رنده شده را اضافه كنید و هم می زنید قارچ و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده ودر آخر ادویه جات ( نمك فلفل ، آویشن ) را اضافه كنید با یك دوم پیمانه آب اضافه كنید در ظرف را بگذارید و به مدت 10 دقیقه مواد بپزد خمیر را روی یك سطح صاف باز كنید قالب بزنید و با یك قاشق مربا خوری از مواد گوشتی وسط خمیر قرار داده و لبه های خمیر را به هم  بچسبانید می توانید هم در روغن سرخ كنید یا در فر قراردهید برای قرار دادن در فر روی آن زرده تخم مرغ مالیده و كنجد بریزید مدت زمان در فر 180 ‍درجه به مدت نیم ساعت خواهد بود .

نوشته شده در تاریخ جمعه 28 بهمن 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()