مواد لازم :

خرما بدون هسته و له کرده 160 گرم 

 کره خرد شده 250 گرم

 آب 430 میلی لیتر یا 4/3. 1 پیمانه 

 شکر 220 گرم 

 پودر کاکائو 35 گرم یا 3/1 پیمانه 

 آرد سفید 250 گرم 

 بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

مغز بادام یا پسته بصورت دلخواه

طرز تهیه :

در ظرف گودی خرما و کره و آب و شکر و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا کره و شکر حل شوند بعد  آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید در قالب 30 *20 سانتی متر در فر 180 درجه یا 350 درجه فارنهایت بگذارید تا بپزد

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 10 اسفند 1390 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()