مواد لازم

آب گرم دو یک دوم پیمانه

پودر خمیر ترش 2 قاشق چایخوری

 شکر 2/1 پیمانه

 روغن مایع 3/1 پیمانه

 آرد حدود 6 پیمانه

 روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم – ( حدود 250 گرم )

 

مواد لازم کرم پیراشکی :

آرد 1 پیمانه سرخالی

شکر 2/1 و 1 پیمانه 

 آب 2 پیمانه

وانیل یک سوم قاشق چای خوری


 طرز تهیه در ادامه مطلب :






ابتدا پودر خمیر ترش ، 1 قاشق چایخوری شکر ، 2/1 از آب گرم را در ظرفی مخلوط کرده ، به مدت 10 تا 15 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خمیر ترش عمل آید . به خمیر ترش عمل آمده مابقی شکر و آب را به همراه روغن مایع اضافه کنید   سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه و مخلوط نمایید  پس از آن کاملا ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد ( آرد تا حدی که خمیر چسبندگی نداشته باشد ، اضافه کنید )  خمیر آماده را در ظرفی قرار دهید و روی آنرا بپوشانید   آن گاه در جای نسبتا گرم به مدت 2 سا عت قرار دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود  پس از این مرحله ، روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز نموده و قالب بزنید  ( اندازه ی قالب بستگی به سلیقه شما دارد ) از کرم در میان خمیر قرار دهید و دور خمیر را کمی مرطوب کنید  سپس خمیر دیگری که کمی از خمیر اول بزرگتر قالب زده اید ، را روی خمیر اول قرار دهید و با قالب اندازه ی اول هر دو خمیر را با هم قالب بزنید   به این ترتیب دور تا دور خمیر به هم میچسبد و مابین خمیر کرم قرار می گیرد خمیر آماده شده را به مدت 10 تا 15 دقیقه زیر پوشش قرار دهید تا مجددا پف کند  سپس در روغن فراوان داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و آ ن گاه در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .


طرز تهیه کرم پیراشکی : آرد و شکر را مخلوط کرده و آب را به آن بیافزایید و دوباره مخلوط نمایید  سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در آید  سپس از روی حرارت بردارید و آ ن گاه وانیل را اضافه کنید .

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1 فروردین 1391 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()