میرزا قاسمی

http://picture.marshalclub.org/Archive/21031.aspx
مواد لازم: بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، ادویه و رب گوجه فرنگی.ابتدا بادمجانها را روی ذغال یا اجاق گاز  کباب می کنیم ، سپس پوست سوخته آن را جدا کرده، با گوشت کوب و یا ساطور  می‌کوبیم.آنگاه بادمجانها را با مقداری زرد چوبه در روغن تفت داده و سیر را نیز که قبلاً خرد و سرخ کرده ایم، به بادمجانها اضافه می کنیم در تابستان و بهار مقداری گوجه فرنگی راریز خرد کرده، به مخلوط سیر و بادمجان اضافه می کنیم و در زمستان از رب گوجه فرنگی استفاده می کنیم. وقتی گوجه (رب) نیز تفت داده شد، تخم مرغ را اضافه می کنیم.

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 10 اردیبهشت 1391 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()