http://picture.marshalclub.org/Archive/19499.aspx


مواد لازم :

1_ زرده تخم مرغ 3 عدد

2_ شكر 3 قاشق غذا خوری

3_ گردوی خرد شده 150 گرم

4 _ وانیل قدری

5_ خلال پسته یا پودر پسته به میزان لازم


ابتدا فر را روی بیشترین درجه روشن كنید و بعداز 4 الی 5 دقیقه درجه آن را روی 180 تنظیم كنید .

طرز تهیه :

گردو را اندازه یك نخود كوچك خرد كنید واگر پوسته های نازك گردو در حین خرد شدن به آن اضافه شده جدا كنید .

زرده و شكر و وانیل را با همزن برقی حدود 5 دقیقه خوب به هم بزنید بعداز اینكه خوب به هم زده شد كاملاً زرده رنگ روشن به خود گرفته و سفت و كشدار میشود . بعد گردوی خرد شده را اضافه كنید و با قاشق زرده و گردو را مخلوط كنید تا تمام گردوها با زرده تخم مرغ آغشته شود.

داخل سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید

از مواد با قاشق گلوله هایی كوچكتر از یك گردو برداشته و با فاصله در سینی روی كاغذ بچینید و روی آن را خلال یا پودر پسته بریزید و در پنجره وسط فر با حرارت 180 درجه و به مدت 20 دقیقه قرار دهید بعد از این مدت زیر نان گردویی كمی طلایی میشود و كامالاً پخته شد از فر خارج كنید . پس از كمی سرد شدن براحتی از كاغذجدا شده و در دیس بچینید

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()