برای مشاهده دستور، به ادامه مطلب مراجعه کنید

مواد لازم:

گوجه خرد شده ٢ عدد + هویج رنده شده ۵ عدد + پیاز + سیر + عصاره مرغ یا گوشت + رشته سوپ آماده + برنج + ادویه ( دارچین + هِل + برگ ِ بو + میخک + پودر ِگشنیز + نمک + فلفل )

_______________________________________

توی قابلمه رو کمی روغن ریخته و پیاز و سیر رو با همه ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید و بعد هویج رو هم اضافه کنید؛

و هم بزنید تا وقتی که حس کردید هویج ها کمی ذوب شده اند، و بعد گوجه ها رو نیز بریزید؛

و کمی آب رو بهش اضافه کرده و بذارید با مواد قبلی کمی بپزد،و کمی بعد تر رشتهء سوپ رو بهشون اضافه کرده؛

و به اندازه کافی آب برای برنج بهش اضافه کنید و بذارید ١٠ دقیقه روی حرارت بمونه تا وقتی که ببینید رشته ها نیم پخت شده باشه، بعد برنج تون رو هم اضافه کنید؛

و ۵ دقیقه شعله رو زیاد کنید؛

 

و بعد از اون بذاریدش روی کوچکترین شعله و با فویل روی اونو بپوشونید تا حرارتی ازش خارج نشه،و درش رو بذارید؛

 

و بعد از ١٠ تا ١۵ دقیقه از روی حرارت برش داشته ؛

اینم شکل نهاییش؛

منبع:آشپزخونه عربی

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 13 خرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()