برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه کنید؛

مواد لازم:

کره: نصف بند انگشت + شکر ١/۴ لیوان + وانیل ١ قاشق چ + شیر خشک ١/۴  لیوان + آب گرم ٣/۴ لیوان( میتونی به جای اب گرم از اب پرتقال استفاده کنی.) + تخم مرغ ٣ عدد + آرد ٣ لیوان و نیم + خمیره فوری ١ قاشق غ + بکینگ پودر ١ قاشق چ + پوست پرتقال یا لیمو ١ قاشق چ 

٢ لیوان و نیم از اون آرد رو میذاریم کنار و باقی مواد فوق رو با هم مخلوط کرده :

و خوب که مخلوط شدن مواد، میذاریم ربع ساعت تا یه کم موادمون از هم باز بشن:

الان اون ٢ لیوان و نیم باقی آرد رو بهش اضافه میکنیم و با دست خوب ورزش میدیم(، خمیر باید طوری باشه  که به دست نچسبه ، اگه دیدین چسبنده است ١ تا ٢ قاشق آرد رو اضافه کنید بهش! )و میذاریم ١ ساعت یه جای گرم (جای گرم لزوما زیر شوفاژ نیست ، میتونید توی ظرف در بسته بذارید توی یه اتاق و ٢ تا پتو بندازید روش! )بمونه و بالا بیاد:

بعد اونو به چند تا قسمت تقسیم کرده و گِرد میکنید و باز میذارید تا ربع ساعت بمونه:

و بعد اونو با وردنه پهن کرده و با قطر نیم سانت اونو قالب میزنید،من قالب مخصوصش رو نداشتم و با یه کاسه کوچیک قالبش زدم، وسطش رو هم با درِ یه بطریِ آب ورش داشتم:

دوباره میذارید ۴۵ دقیقه تا ١ ساعت بمونه تا خوب بالا بیاد خمیرمون:

و توی روغن سرخشون میکنیم!

و اینم بعد از سرخ کردنش:

منبع:آشپزخونه عربی

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 13 خرداد 1389 | توسط: کدبانو جناحی | | نظرات()